100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Facebook Marketing

Zorg voor een goede basis

Houd je bedrijf groeiende & verzeker hogere conversies

Wat is Facebook Marketing?

Facebook is na Whatsapp het grootste social media platform in Nederland. Met zo’n 10.4 miljoen gebruikers is meer dan de helt van het aantal inwoners te vinden op het social media kanaal. Grote kans dat een deel van jou klanten ook aanwezig is op Facebook. Met Facebook Advertising maak je het als bedrijf mogelijk om gespecificeerd in contact te komen met mensen in een bepaalde doelgroep. Dit betekent dat jouw Facebook advertentie alleen terecht komt bij de klantgroep waarop je gefilterd hebt. Adverteren facebook is dan ook een interessante tool om meer klanten te bereiken. Op deze pagina nemen we je mee langs alle voordelen

De voordelen van facebook Advertising

De gemiddelde Facebook gebruiker check wekelijks in om door zijn tijdlijn te scrollen. Door gebruik te maken van Facebook advertenties kun je ervoor zorgen dat jou bericht verschijnt op de tijdlijn van je potentiële klant. Dit maakt het mogelijk om verschillende doelen te behalen. Zo kun je via Facebook eenvoudig traffic genereren naar je website. Dit kan vervolgens weer leiden tot meer klanten.

Een prettig voordeel aan het uitzetten van Facebook campagnes, is dat het laagdrempelig is. Dit betekent dat je voor een relatief laag budget al kunt beginnen. De hoogte van het budget bepaald de hoeveelheid personen die je met de advertenties bereikt. Bijsturing is dan ook altijd mogelijk. Door maandelijks te rapporteren kun je gericht kijken naar datgene wat beter moet, om het vervolgens aan te passen. Ook is het mogelijk om specifiek te targeten op leeftijd, woonplaats en interessegebieden. Kortom, Facebook Adverteren kent vele voordelen!

De voordelen op een rijtje:

  • Meer traffic naar de website
  • Laagdrempelig
  • Gemakkelijk monitoren en bijsturen
  • Specifiek targeten op de gewenste doelgroep

Hulp nodig?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.
NEEM CONTACT OP

Gratis oproep : 070-2210004

De Facebook Ads manager

Adverteren op Facebook werkt een beetje als een online veilingsysteem. Het algoritme van Facebook onderzoekt welke Facebook Ads het relevantst zijn voor jouw doelgroep. Hierdoor bepalen zij hoe vaak een advertentie verschijnt bij een klantprofiel. Het is dan ook belangrijk om continu te blijven testen, aan de hand van verschillende advertentievormen.

De adverteren op Facebook kosten zijn op te delen in twee methodes. Dit ka via CPC (Cost per click) of via 1.000 vertoningen, ook wel CPM (Cost per Mile). Hierbij is het wel belangrijk om te begrijpen dat , hoe relevanter je content is, des te minder je per klik betaalt in vergelijking met de concurrent. Het advertentiebudget stel je zelf handmatig samen, waardoor je precies weet wat je mag verwachten.

Kom in contact met je doelgroep

Het belangrijkste van facebook adverteren uitbesteden, is dat we samen tot een gedegen plan komen om zo het doel te bereiken, namelijk: In contact komen met je doelgroep. Het is dan ook van belang om te kijken op welke manier de klant geïnteresseerd raakt in je advertentie. Dit doen we door in te zoomen op de fases in de klantreis van de klant, ook wel de customer Journey. Op basis hiervan benaderen we de aanspreekvorm in de advertenties. Wil je voornamelijk naamsbekendheid creëren? Of wil je dat je klant direct wat op je webshop besteld? Het is allemaal mogelijk bij de juiste benadering. Kies voor SiteUsers voor het beste Facebook advertentiebeheer!

Onze Facebook Aanpak

Het is mogelijk om je Facebook Ads campagne zelf uit te zetten. Een Facebook advertentie maken is zo gedaan. Echter raden wij aan om gebruik te maken van een gespecialiseerd bedrijf met de juiste knowhow op het gebied van Facebook advertising. SiteUsers staat graag voor je klaar om samen te bouwen aan een sterke campagne. We werken met een gedegen bouwplan om tot een optimaal resultaat te komen:

  1. Strategiebepaling

Samen bepalen we het doel van de campagne. Wat wil je bereiken en wat is het besteedbaar budget. Vervolgens stippelen we een tijdsspanne uit waarin de advertenties worden geplaatst.

  1. Vaststellen doelgroep

Het is van belang om inzicht te hebben in de klant. Hoe gedraagt je klant zich, wat is de gemiddelde leeftijd en in welke regio zijn zij woonachtig. We helpen je graag bij het onderzoeken van jouw doelgroep.

  1. Uitwerken advertentie

Dan is het de beurt aan ons om met een sterke boodschap te komen. Het is natuurlijk van belang om de doelgroep aan te spreken met een aansporende boodschap. Ons creatieve team gaat dan ook aan de slag met een krachtige tekst en uniek beeldmateriaal.

  1. Maandelijkse bijsturing

Maandelijks onderhouden we contact om de tussentijdse resultaten te bespreken. Zo kunnen we waar nodig, eenvoudig bijsturen om tot het beste resultaat te komen. Korte lijnen en transparantie staan hierbij voorop.

Kom in contact met je doelgroep!

Het belangrijkste van facebook adverteren uitbesteden, is dat we samen tot een gedegen plan komen om zo het doel te bereiken, namelijk: In contact komen met je doelgroep. Het is dan ook van belang om te kijken op welke manier de klant geïnteresseerd raakt in je advertentie. Dit doen we door in te zoomen op de fases in de klantreis van de klant, ook wel de customer Journey. Op basis hiervan benaderen we de aanspreekvorm in de advertenties. Wil je voornamelijk naamsbekendheid creëren? Of wil je dat je klant direct wat op je webshop besteld? Het is allemaal mogelijk bij de juiste benadering. Kies voor SiteUsers voor het beste Facebook advertentiebeheer!

Instagram advertising

Instagram valt net als Facebook onder het moederbedrijf Meta. Dit betekent dat het ook mogelijk is om advertenties op Instagram te koppelen aan de advertenties op Facebook. Instagram advertenties kennen een ander doel, doordat het platform zich meer richt op het beeldmateriaal en minder op de tekst. Hierdoor is het belangrijk om het onderscheid goed in kaart te brengen.

Ook op Instagram zijn miljoenen Nederlanders dagelijks actief. Met 5,9 miljoen gebruikers is het absoluut een grote speler onder de sociale media kanalen. Bij Instagram adverteren is het ook mogelijk om specifiek te filteren op de doelgroep. Hierbij kan je inspelen op leeftijdsklasse, woonomgeving en interessegebieden. Daarom zijn Ads Instagram zeer interessant wanneer jouw doelgroep zich over het algemeen op dit platform begeeft. SiteUsers bespreekt graag de mogelijkheden met je. We kijken samen naar de juiste doelgroep, waarna we een keuze maken voor het beste kanaal waarop jij je advertenties kunt uit zetten.