100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Webdesign

Wij bieden dé oplossing! Wij maken professionele websites in Wordpress. Alle sites die wij bouwen zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat de websites beter worden gevonden in Google. Wij worden beoordeeld met een 4.8 uit 5 door klanten op Google.

Resultaten

Ons doel van een nieuwe website is altijd dat deze beter moet presteren dan de oude website. Wij doen dit door speciale software te gebruiken en hierbij statistieken naast elkaar te leggen. Wij houden onze klanten altijd op de hoogte over actuele resultaten. Onderstaand een aantal voorbeelden:

Wat kost een website?

Veel mensen zijn als eerste benieuwd naar één ding: wat zijn de kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website?

Wij als SiteUsers hebben verschillende pakketten samengesteld. Dit zodat wij voor ieder project een bijpassend pakket kunnen aanbieden. Natuurlijk kan een pakket altijd aangepast worden naar uw wensen, denk hierbij aan een meertalige functie, koppelingen met andere software en/of een zoekfilter.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een eerste kostenindicatie.

Webdesign op basis van stijldefinities

De grafische vormgeving van websites wordt in verreweg de meeste gevallen gerealiseerd met HTML-codes, vaak in combinatie met stylesheets. Stylesheets zijn profielen, waarin wordt vastgelegd hoe HTML-elementen moeten worden weergegeven. Het gaat onder anderen om de positie, kleur, lettertypes, etc. van de elementen die op de webpagina. Stylesheets maken het ontwerpen een stuk gemakkelijker dan pure HTML, omdat meerdere webpagina’s aan hetzelfde stylesheet kunnen worden gekoppeld. Dat is een garantie voor een uniforme opmaak van alle webpagina’s. Een webdesigner heeft echter nooit volledig controle over de manier waarop de webpagina’s worden weergegeven. Dat komt doordat websites tegenwoordig op allerlei devices worden geraadpleegd.

Dynamische elementen in webdesign

HTML-elementen en stylesheets zijn zogeheten statische bouwstenen binnen het web(design). Om websites te voorzien van maatwerk informatie is het ook mogelijk om allerlei dynamische elementen toe te passen. Dit zijn bouwstenen met een eigen code, die als een plug-in op de webpagina worden gebruikt. Een voorbeeld daarvan is een klikbare landkaart uit Google Maps. Het toepassen van dit soort elementen brengt wel risico met zich mee. Want doordat websites door zoveel verschillende devices worden benaderd en met veel verschillende browsers worden bekeken is de kans reëel dat een webpagina niet goed wordt weergegeven, en dan wordt de oorzaak van die foute weergave bij het web(design) neergelegd.

Vind onze onze

Onze Beste Prijzen

Elke klant is speciaal voor ons. Dus we bieden de beste prijzen voor hen
STANDAARD
€ 849
v.a. prijs
VOORSTEL AANVRAAG
Includes :

Gratis proefontwerp

Nieuw design

Mobiel vriendelijk

Conversie geoptimaliseerd

SEO-ready

+/- 10 pagina’s

Snelle laadtijd

Wordpress CMS

Optioneel: hosting 4,99 p/m

Optioneel: maandelijks onderhoud v.a. 60,- p/m

BASIS
€ 549
v.a. prijs
VOORSTEL AANVRAAG
Includes :

Gratis proefontwerp

Nieuw design

Mobiel vriendelijk

Conversie geoptimaliseerd

SEO-ready

+/- 5 pagina’s

Snelle laadtijd

Wordpress CMS

Optioneel: hosting 4,99 p/m

Optioneel: maandelijks onderhoud v.a. 60,- p/m

PREMIUM
€ 1149
v.a. prijs
VOORSTEL AANVRAAG
Includes :

Gratis proefontwerp

Nieuw design

Mobiel vriendelijk

Conversie geoptimaliseerd

SEO-ready

+/- 20 pagina’s

Snelle laadtijd

Wordpress CMS

Advies van een SEO-specialist

Optioneel: hosting 4,99 p/m

Optioneel: maandelijks onderhoud v.a. 60 p/m

Welke werkzaamheden vallen onder de categorie webdesign

Als je als bedrijf een partij nodig hebt die jouw website kan bouwen, is de kans groot dat je op zoek gaat naar een specialist in web(design). Maar kan zo’n specialist wel een complete website voor je bouwen? Waarschijnlijk niet. Want een website bestaat voor een deel uit vormgeving en voor een deel uit de technische realisatie. In het algemeen wordt web(design) geassocieerd met de vormgeving van de website, dus met hoe een site er aan de voorkant uitziet. De technische realisatie van de achterliggende structuur wordt webontwikkeling genoemd. In dit artikel worden de hoofdlijnen met betrekking tot de totstandkoming van de vormgeving behandeld.

Van grafisch ontwerp naar webdesign

Het grafisch ontwerp van een website was in de begintijd van het internet niet veel meer dan de omzetting van een boek naar een digitale weergave van dat boek. Maar die tijd ligt al lang achter ons. Web(design) heeft zich ontwikkeld tot een vakgebied waarin het structureren van informatie en opmaak samen moeten resulteren in een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website. De webdesigner heeft daar allerlei tools voor ter beschikking. Hij kan de website structureren door middel van menu’s en functionaliteit om naar informatie te zoeken. Delen van de informatie kunnen desgewenst worden afgeschermd met een inlogfunctie.

Webdesign en standaarden

Om de kans op zo’n gebrekkige weergave van webpagina’s zo klein mogelijk te maken moet het web(design) zich houden aan een flink aantal standaarden. De belangrijkste zijn de W3C standaarden, waarin is vastgelegd hoe browsers de code in de webpagina’s moeten interpreteren. Tijdens het web(design) moet ook rekening worden gehouden met de vindbaarheid van de website in zoekmachines. Dat speelt met name bij het ontwikkelen van de structuur van de website. Belangrijke elementen die een rol spelen bij de vindbaarheid zijn een H1 en een H2 titel. Een ander element dat de vindbaarheid vergroot is een kruimelpad.