100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Webdesigner Den Haag nodig?

Vertrouwd door honderden tevreden klanten
Wij leveren maatwerk
Tot 70% betere user experience

Vertrouwd door honderden tevreden klanten

Wij leveren maatwerk

Tot 70% betere user experience

Op zoek naar een geschikte Webdesigner Den Haag?

Heb je plannen voor een nieuw webdesign en zoek je hiervoor de geschikte partner? Zoek je een webdesignbureau dat niet alleen uitvoert, maar ook meedenkt? Dan bieden wij dé oplossing! Wij zijn SiteUsers, staan altijd voor je klaar en ontnemen jou van al jouw online marketing zorgen!

Bel mij terug Webdesign Den Haag

Stap 1 van 2

Een blijvende indruk met een professioneel webdesign

Een goed webdesign is veel meer dan alleen een mooi plaatje om naar te kijken. Het is belangrijk om een blijvende indruk te maken op jouw bezoekers. Of het nu gaat om de identiteit, de usability of de experience van de website, geen opdracht is voor ons te gek.

Laat onze web designers je bezoekers verleiden met een indrukwekkend design en een gebruiksvriendelijke website!

Wat kost een webdesign Den Haag?

Samen nemen we de stappen door om een webdesign te ontwikkelen dat een blijvende indruk wekt, maar natuurlijk ook goed past bij je bedrijfsidentiteit. Ongetwijfeld weet je grotendeels wat voor webdesign je wilt laten maken. Alleen maar goed! We denken met je mee om het concept te optimaliseren en gaan aan de slag met het bouwen van jouw ideale website! 

Het doel? Een website ontwikkelen dat perfect aansluit op datgene wat jouw bezoeker wenst. Want alleen als je bezoeker jouw website snapt en precies krijgt wat hij zoekt, levert het conversie op. Een goede website begint dan ook met een conversiegericht, doordacht design. Webdesign-bureau SiteUsers helpt je hierbij!

Benieuwd naar de kosten voor een uniek webdesign? Laat je gratis adviseren en vraag vrijblijvend een indicatie aan. 

Google klantenbeoordelingen

basis

549
v.a. prijs
 • Gratis proefontwerp
 • Nieuw design
 • Mobiel vriendelijk
 • Conversie geoptimaliseerd
 • SEO-ready
 • +/- 5 pagina's
 • Snelle laadtijd
 • Wordpress CMS
 • Optioneel: hosting 4,99 p/m
 • Optioneel: maandelijks onderhoud v.a. 60,- p/m

Standaard

849
v.a. prijs
 • Gratis proefontwerp
 • Nieuw design
 • Mobiel vriendelijk
 • Conversie geoptimaliseerd
 • SEO-ready
 • +/- 10 pagina's
 • Snelle laadtijd
 • Wordpress CMS
 • Optioneel: hosting 4,99 p/m
 • Optioneel: maandelijks onderhoud v.a. 60,- p/m
Populair

Premium

1149
v.a. prijs
 • Gratis proefontwerp
 • Nieuw design
 • Mobiel vriendelijk
 • Conversie geoptimaliseerd
 • SEO-ready
 • +/- 20 pagina's
 • Snelle laadtijd
 • Wordpress CMS
 • Advies van een SEO-specialist
 • Optioneel: hosting 4,99 p/m
 • Optioneel: maandelijks onderhoud v.a. 60 p/m

Resultaten webdesigner Den Haag

Het allerbelangrijkste van een nieuw webdesign? Het moet altijd beter presteren dan het oude design. Dat is onze drijfveer. Door het toepassen van de juiste software kunnen we gemakkelijk statistieken naast elkaar leggen. Maandelijks nemen wij contact op met onze klanten om hen altijd op de hoogte te houden van de actuele resultaten.

Onderdelen voor een sterk webdesign

Om een goed ontwerp te maken voor een website spelen twee partijen een grote rol: jij als ‘verkoper’ en je bezoekers als ‘kopers’. Met beide partijen moet je goed rekening houden. Wat wil jij uitdragen? Wat hebben bezoekers van jouw website nodig? Bij het ontwerpen van de site, het toepassen van webdesign, zul je dus voortdurend rekening moeten houden met je bezoekers. Daarvoor zijn allerlei tools, de zogenaamde psychologische principes. Site Users is een specialist op dit gebied.

Jouw visitekaartje

Een uniek en onderscheidend webdesign. Dat is jouw visitekaartje. Het is het gezicht van jouw bedrijf en laat direct aan klant zien wat je te bieden hebt. Zorg en dus voor dat jouw webdesign direct indruk maakt op je bezoekers. Als creatief webdesign bureau Den Haag zijn wij dé geschikte partner om samen te werken aan een te gek design!

Een professioneel webdesign bestaat uit een aantal belangrijke aspecten. We nemen ze kort met je door!

UX

UX staat voor User Experience, de gebruikservaring op jouw website. Het is van groot belang dat iedere bezoeker op jouw website in ieder geval een prettig bezoek ervaart op je pagina.

 Responsive design

Een responsive design betekent dat de web-ervaring op jouw website op ieder device geoptimaliseerd is. Of je nu op je tablet, smartphone of laptop naar je website navigeert, jouw website past zich specifiek op het gewenste formaat aan. Zo blijft de website gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoeker.

 SEO

Search Engine Optimization, of zoals we dat in het Nederlands noemen: Zoekmachineoptimalisatie. Het is het geheel aan activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in zoekmachines, op de voor die webpagina relevante trefwoorden.

 Onderhoud

Zorg altijd voor een snelle en efficiënte website. Neem het onderhoud van je website dan ook zeer serieus. Zorg dat je jouw website altijd up-to-date houdt.

Waarom kiezen voor SiteUsers?

Klop jij binnenkort bij ons aan voor een uniek webdesign? Je bent van harte welkom! Samen bouwen we aan een web design dat past bij je bedrijf en aansluit bij de wensen van jouw klant. Wij geloven in co-creatie.

Specialist op het gebied van webdesign

SiteUsers is dé specialist op het gebied van webdesign. Websites bouwen is datgene wat wij iedere dag doen en perfect aansluit op onze passie!

Betrouwbare partner

Met onze nodige ervaring kunnen we stellen dat we een betrouwbare partner zijn om samen te bouwen aan een creatief webdesign!

Altijd gericht op conversie en resultaat

Het belangrijkste van een strak webdesign? Het moet resultaat opleveren. SiteUsers monitort maandelijks de resultaten en neemt dat altijd met jou door!

Ook een website laten maken?

De psychologie achter een webdesign

De grote vraag is: Hoe bereik je jouw klant met de juiste informatie? Het toepassen van psychologische effecten zorgt ervoor dat de bezoeker langer op je website blijft. De meeste mensen nemen beslissingen en maken keuzes op basis van gevoel. Het moet goed voelen. Rationele beslissingen nemen kost veel meer tijd, tijd die domweg meestal ontbreekt of de moeite niet waard is. Een kleine aanschaf gaat dan ook veel eerder op gevoel dan een grote. We geven je 5 tips om op een psychologische manier in te spelen op jouw klant:

✰ Zorg dat je sympathie wekt

Een belangrijk onderdeel achter de psychologie van een perfect webdesign is het wekken van sympathie. De klant neemt vaker iets van je aan als je sympathiek over komt. Daarnaast is het belangrijk dat de klant gelijkenissen vertoont met het bedrijf. Gebruik dan ook afbeeldingen van mensen die lijken op de mensen uit jouw doelgroep!

✰ Zorg voor sociale bewijskracht

De klant is onbewust op zoek naar bewijskracht. Zeker als ze bij jouw website een aankoop doen. Zorg er dan ook voor dat je reviews, bezoekersaantallen, of koper vermeldt op de website.

✰ Gebruik autoriteit

Mensen nemen sneller iets aan van anderen als deze verstand hebben van de materie. Jouw website moet daarom de uitstraling wekken dat jij een autoriteit bent binnen jouw vakgebied. Voeg certificaten toe, benoem gewonnen prijzen of toon afbeeldingen van autoriteitsfiguren.

✰ Gebruik opvallende kleuren

Zorg dat wat jij te vertellen hebt, opvalt. Mensen onthouden beter wat hun is opgevallen. Je kan dit effect stimuleren door belangrijke zaken of je ‘koop nu’ button in een afwijkende

 vorm of kleur te maken.

✰ Maak het je bezoeker makkelijk

Keuzes, keuzes, keuzes. Het kan de klant afschrikken als je te veel keuzes biedt op je website. Speel hierop in door het je klanten gemakkelijk te houden. Houdt je aanbod dus klein.

 
 
 

Meest gestelde vragen

 • Wat doet een Webdesign bureau?

Een webdesign bureau ontwerpt jouw nieuwe website. Van lettertype tot huisstijl en van paginastructuur tot de kleur van de knoppen: een webdesign bureau zorgt ervoor dat jouw nieuwe website hét visitekaartje is voor jouw klanten.

 •  Waarom de hulp inschakelen van een Webdesign bureau? 

Een Webdesign bureau beschikt over de juiste expertise om jouw website tot een hoog niveau te brengen. Wil je dat het design van je website van a tot z klopt, er professioneel uitziet, en het je conversiedoelen ondersteunt? Dan is het slim om een webdesign bureau te benaderen.

 • Wat kost een website in Den Haag? 

Afhankelijk van jouw wensen stellen wij een samengesteld pakket voor je op. SiteUsers werkt met 3 verschillende pakketten, die ieder geschikt is voor verschillende type bedrijven. Laat je adviseren om de juiste keuze te maken. 

Zou u graag meer informatie willen of heeft u een vraag?

Contact opnemen