100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Social Media Uitbesteden

Creeër op de beste manier naamsbekendheid

Social media uitbesteden. Houd je bedrijf groeiende & verzeker hogere conversies!

Uitbesteden van social media voor extra content

Social media is een belangrijk onderdeel van het genereren van naamsbekendheid voor het bedrijf. Iedereen is wel op een bepaald platform te vinden, waardoor je meer potentiële klanten bewust kunt maken van jouw bestaan. Ook zijn het handige platforms voor het promoten van jouw producten en diensten. Doordat het onderhouden van de accounts veel tijd in beslag neemt, kun je social media uitbesteden. Het uitbesteden van social media zorgt ervoor dat er regelmatig iets op de pagina verschijnt, zonder dat je hier nog veel omkijken meer naar hebt. Je houdt direct voldoende tijd over voor jouw bedrijf.

Schrift foto

Het uitbesteden van social media aan de hand van een plan

Het uitbesteden van social media gebeurt niet zomaar. Er gaat namelijk een lang proces aan vooraf, omdat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Niet alleen moet er namelijk gekeken worden naar de doelstellingen van het bedrijf, ook moet er een goed beeld zijn van de doelgroep die er bereikt moet worden. Aan de hand hiervan wordt gekeken welke social media jouw bedrijf moet gebruiken. Pas vanaf dat moment kunnen er accounts aangemaakt worden of wordt er gewerkt met een bestaand account, welke volledig aangepast wordt voor de nieuwe weg die je inslaat.

De frequentie van de berichten bepalen

Er moet ook een plan worden opgesteld voor de frequentie van de berichten. Bij het ene bedrijf werkt het beter als er iedere dag meerdere berichten worden geplaatst, terwijl er bij de ander weer eens in de zoveel dagen een bericht hoeft te staan. Ook dit is afhankelijk van de doelgroep. Er moet daarom goed gekeken worden naar de mate waarin jouw doelgroep op social media te vinden is. Het uitbesteden van social media zorgt ervoor dat je ook hier een beter beeld van gaat krijgen en er geen verkeerde stappen meer gemaakt kunnen worden.

Iedere doelstelling een ander soort bericht

Het uitbesteden van social media moet uiteindelijk leiden tot meer naamsbekendheid. Je moet daarom goed gaan bepalen wat je met jouw bedrijf uit wilt gaan dragen. Ben je voornamelijk op zoek naar video’s van de diensten die je levert, dan ga je op een andere manier te werk dan wanneer je een product promoot dat op dat moment in de aanbieding is. Het taalgebruik wordt hier ook op aangepast. Online marketing is daarom een onderdeel van de bedrijfsvoering dat je soms beter aan iemand anders over kunt laten, zodat het in goede banen geleid wordt.

Hulp nodig?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.
NEEM CONTACT OP

Gratis oproep : 070-2210004

De kosten voor de uitbesteding

Afhankelijk van jouw wensen komen er bepaalde kosten bij kijken. Het uitbesteden van social media kent meerdere tarieven, welke worden besproken voordat het bureau met jouw accounts aan de slag gaat. Ook is het afhankelijk van de mate waarin social media al gebruikt wordt bij jouw bedrijf. Je kunt daarom het beste contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken, zodat er ook gekeken kan worden aan de hand van jouw budget wat de mogelijkheden gaan zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor heb je altijd de beste oplossing en lopen de klanten weer binnen.