100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Specialist

Maak gebruik van de juiste SEO teksten

Houd je bedrijf groeiende & verzeker hogere conversies

De beste websiteteksten met behulp van een SEO specialist Den Haag

Een SEO specialist is iemand die hoog scorende teksten schrijft voor je website. Jouw bedrijf kan hierdoor altijd voorzien zijn van een goede website, welke hoog in de resultaten van iedere zoekmachine gaat verschijnen. Dit komt mede doordat je gebruik maakt van specifieke zoektermen, waardoor jouw klanten gemakkelijker bij je terecht kunnen komen.

Met slechts enkele ingrediënten, aanpassingen aan de doelgroep en het unieke van jouw bedrijf zorg je er daarom voor dat jouw omzet gaat groeien. Het inschakelen van deze SEO expert kan daarom alleen maar voordelen opleveren voor jouw bedrijf. Na het lezen van onderstaande informatie kun je gelijk een afspraak maken om te starten met jouw online marketing.

De SEO expert doet meer dan alleen schrijven

Het werk van de SEO specialist begint niet bij het schrijven van de webteksten. Voordat er geschreven kan worden, moet er immers gekeken worden naar de doelgroep. Hierbij stellen we de vraag wie jouw klant precies is. Iedere doelgroep kent namelijk zijn of haar eigen taalgebruik en interesses. Om de juiste mensen naar jouw website te trekken en ervoor te zorgen dat deze jouw producten en diensten aanschaffen, mag deze stap dus niet overgeslagen worden. Tevens moet je met behulp van de SEO expert gaan kijken naar wat jouw bedrijf onderscheidend maakt. Het is immers de taak om de concurrentie achter je te laten door een gedegen campagne en jouw eigen stijl.

Daarom staat SiteUsers voor kwaliteit en uniciteit. We schrijven dagelijks SEO-teksten, waarbij we altijd letten op de schrijfstijl, zodat deze altijd passen bij uw doelgroep. Een simpel voorbeeld: Schrijven in de Jij- of U-vorm kan een wereld van verschil maken!

Hulp nodig?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.
NEEM CONTACT OP

Gratis oproep : 070-2210004

Onze abonnementen

Elke klant is speciaal voor ons. Dus we bieden de beste prijzen voor hen
Google Boost Ultimate
€ 599,-
Per Maand (excl. BTW)
VOORSTEL AANVRAAG
Maand 1:

SEO Analyse

Strategiegesprek

Topic Onderzoek

Linkbuilden t.w.v. 200 Euro

Maand 2:

Planning Technische SEO

Linkbuilden

Optimalisatie van 2 Pagina’s

Maand 3:

SEO Technische Optimalisatie

Linkbuilden

Optimalisatie van 2 Pagina’s

Maand 4 t/m 12:

Voortgangsgesprek

SEO Technische Optimalisatie

Linkbuilden

Optimalisatie van 2 Pagina’s

Google Boost All In One
€ 890,-
Per Maand (excl. BTW)
VOORSTEL AANVRAAG
Maand 1:

SEO Analyse

Strategiegesprek

Zoektermenonderzoek

Topic Onderzoek

Linkbuilden t.w.v. 350 Euro

Maand 2:

Planning Technische SEO

Linkbuilden

Optimalisatie van 5 Pagina’s

Maand 3:

SEO Technische Optimalisatie

Linkbuilden

Optimalisatie van 5 Pagina’s

Maand 4 t/m 12:

Voortgangsgesprek

SEO Technische Optimalisatie

Linkbuilden

Optimalisatie van 5 Pagina’s

Google Boost All In One Pro
€ 1800,-
Per Maand (excl. BTW)
VOORSTEL AANVRAAG
Maand 1:

SEO Analyse

Strategiegesprek

Zoektermenonderzoek

Topic Onderzoek

Linkbuilden t.w.v. 600 Euro

Maand 2:

Planning Technische SEO

Strategiegesprek

Linkbuilden

Optimalisatie van 10 Pagina’s

Maand 3:

SEO Technische Optimalisatie

Linkbuilden

Optimalisatie van 10 Pagina’s

Maand 4 t/m 12:

Voortgangsgesprek

SEO Technische Optimalisatie

Linkbuilden

Optimalisatie van 10 Pagina’s

Meer conversie op jouw website

Pas dan begint een SEO specialist met het schrijven van de webteksten. Aan de hand van informatie en de verzamelde data komen er teksten uit, die direct klaar zijn voor gebruik en vanaf het eerste moment resultaten opleveren. Je ziet direct welke webteksten het wel goed doen en waar nog aanpassingen voor nodig zijn. Het online marketing bureau kijkt daarom altijd mee naar de behaalde resultaten, zodat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden. Zo weet je altijd zeker dat de campagne succes gaat hebben en de conversie op de website omhooggaat.

Wat is SEO? Wij geven je de SEO betekenis

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie. Het woord zegt het al: Een SEO-expert gaat op zoek naar goed scorende zoektermen, om deze vervolgens in een kwalitatieve tekst te verwerken. Hierdoor scoort een tekst hoger in de zoekmachine van Google, waardoor klanten jouw website eerder zullen vinden.

Het investeren in SEO-teksten is een must-do! Hoewel het misschien voelt als een indirecte investering, zul je naar verloop van tijd merken dat het aantal bezoekers op je website toeneemt. Door steeds meer pagina’s te laten ‘upgraden’ zorg je ervoor dat je hoger in de zoekmachine scoort. Mensen die dan specifiek zoeken naar bepaalde diensten die je bied, komen op jouw website terecht. Dit kan leiden tot meer aanvragen en aankopen.

SEO wordt vaak in een adem genoemd met SEA. Logisch, want ook SEA is ontzettend belangrijk. Het grootste verschil zit hem in het feit dat SEO, organische resultaten betreft. Voor SEA moet je namelijk betalen om bovenaan te staan in de Google zoekresultaten.

Onze SEO-werkzaamheden zijn bewezen succesvol. Vele klanten gingen je al voor! Voor een deskundige SEO SEA specialist ben je hier op de juiste plek!

De kosten voor het inschakelen van een specialist

Een SEO specialist inhuren kost daarbij echter wel geld. De prijzen van een SEO consultant lopen soms sterk uiteen. Afhankelijk van de opdracht die je aanlevert, kan dit enkele centen per woord gaan kosten. Ondanks de prijzen ben je wel verzekerd van teksten die grammaticaal kloppen en aan jouw bedrijf zijn aangepast. Je krijgt hierdoor teksten die niemand anders heeft, wat weer kan leiden tot extra onderscheiding ten opzichte van jouw concurrenten. Iedere bezoeker van de website zal jouw teksten direct gaan herkennen en weten dat deze bij jouw bedrijf horen.

De voordelen van SEO webteksten van SiteUsers:

  1. Gegarandeerd succes
  2. Teksten specifiek geschreven voor jouw doelgroep
  3. Altijd unieke teksten

Een investering voor SEO consultants betaald zich altijd terug

Samenwerken met een SEO specialist van een online marketing bureau brengt jouw website altijd naar een hoger niveau. Echt! Het bespaart jou daarbij veel tijd doordat je de teksten zelf niet meer hoeft te schrijven. Daarnaast beschikt de SEO expert over kennis die je zelf mogelijk minder makkelijk kunt vinden. Zo is het zoektermenanalyse een vak apart.

Ook wanneer je zelf niet zo goed bent met taal kan het jou dus alleen maar voordelen opleveren. De tijd die je overhoudt, besteed je aan zaken binnen het bedrijf en het geld dat je erin hebt geïnvesteerd verdien je direct terug doordat klanten jouw producten en diensten aanschaffen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het bezighouden met je eigen werkzaamheden, dat waar jij sterk in bent!

Laat je SEO diensten voortaan uitvoeren door een gewaardeerd bedrijf als SiteUsers. Onze SEO-consultants staan altijd voor je klaar om kwalitatieve SEO teksten te schrijven.

Wat doet een SEO expert Den Haag?

Het takenpakket van een SEO expert loopt breed uiteen. Daarom leggen we zijn functies onderstaand kort met je uit:

1. Wensen bespreken met de klant

Allereerst bespreken we met de klant hoe de teksten eruit moeten zien. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat de teksten, ondanks het gehalte aan zoektermen, voldoet aan de identiteit van het bedrijf. We leven ons dan ook in in jouw bedrijf.

2. Zoektermenanalyse

Waar zoeken jouw klanten precies op? Onze SEO specialist doet onderzoek en kijkt naar de zoektermen die jouw klanten gebruiken om jouw via Google te vinden. Dit verwerken wij in een alles omvattend document.

3. Concurrentieonderzoek

Bij SiteUsers doen we concurrentieonderzoek om te bekijken hoe jouw concurrenten scoren in de zoekmachines als Google. Op deze manier kijken we naar mogelijkheden om qua tekst te onderscheiden op het gebied van de concurrentie.

4. Kwalitatieve teksten schrijven

Vervolgens gaat de SEO specialist aan de slag met het maken van een hoogwaardige tekst, waarbij alle zoektermen worden gebundeld in een vlot lopende tekst.

5. En dat resulteert in:

Het laten schrijven van hoog scorende SEO-teksten gaat zeker uitbetalen! Dankzij de expertise van een SEO-specialist zal jouw website een ware boost krijgen. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van specifieke zoektermen, die jouw doelgroep veel gebruiken.

Bij SiteUsers zijn wij expert op het gebied van SEO-teksten. Onze SEO specialisten schrijven hoogwaardige teksten waar veel zoektermen zijn gebundeld. Daarnaast onderscheiden onze tekstschrijvers zich op het gebied van originele content. Het aantrekken van klanten is namelijk stap 1, het vasthouden van deze klant is de volgende stap. Daarom kijken wij naast de zoektermen ook echt naar datgene wat jouw klant wilt zien.