100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

SEO Bureau Den Haag

Help je website hoger ranken

Houd je bedrijf groeiende & verzeker hogere conversies

Neem direct contact met ons op en wij gaan meteen voor u aan de slag!

Krijg meer bezoekers dankzij SEO bureau Den Haag

In de online wereld waarin wij nu leven is de optimale zichtbaarheid van cruciaal belang om de strijd met je belangrijkste concurrenten aan te gaan. Onderscheid je en haal meer klanten binnen, door een gespecialiseerd SEO bureau in te schakelen. SiteUsers is dé partner op het gebied van SEO. Samen bouwen we aan een geoptimaliseerde website, waarbij het hoofddoel is: Zo hoog mogelijk scoren in Google.

Hét zoekmachine optimalisatie bureau voor jouw teksten!

Doordat wij dagelijks bezig zijn met SEO, weten wij als geen ander dat het een cruciale factor is voor jouw online succes. Het grootste deel van je klanten start namelijk hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf in Google. Het is dan van groot belang om online zichtbaar te zijn, zodat je daadwerkelijk klanten op je website kan verwelkomen. SiteUsers helpt jou bij het optimaliseren van de website, zodat je uiteindelijk op de belangrijkste zoekwoorden hoog scoort. We analyseren je website, monitoren de meest relevante zoekwoorden en schrijven vervolgens een hoogstaande SEO-tekst.

Het optimaliseren van je website is geen eenmalige inspanning, maar vergt een lange termijn strategie. Wij ondersteunen je bij het bereiken van jouw toekomstige doelen en ambities. Hoger komen in Google kent vele aspecten. Het uitbesteden van SEO-werkzaamheden door een gespecialiseerde SEO specialist Den Haag is dan een must!

1. Een technisch sterke basis

We werken aan een technische basis voor jouw website. We voeren een grondige scan uit om de bottleneck uit de website te halen. Zodra de website vlekkeloos werkt, gaan we aan de slag met de optimalisatie van content

2. Content die traffic aantrekt

Goede content met het juiste gebruik aan SEO trefwoorden zal leiden tot traffic naar de website. We gaan op zoek naar content dat hoog in de zoekmachines scoort, maar ook interessant is om te lezen voor jouw doelgroep.

3. Overtuigende online autoriteit

Sterke content verdient links vanaf andere websites. We gaan aan de slag met linkbuilding en bouwen aan de online autoriteit van jouw website. Dit laat Google zien dat je iets interessants te bieden hebt en levert een hogere positie op de gekozen zoektermen. 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie. Het woord zegt het eigenlijk al, het staat voor het optimaliseren van je website om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.

Het optimaliseren van je website doe je door de content te voorzien van trefwoorden waar de consument naar zoekt. Dit met als doel om een hogere ranking in Google te krijgen. De specifieke zoekterm, ook wel keyword, kan uit meerdere woorden bestaan. Een voorbeeld is ‘wat is seo’. Dit is een zoekterm waarop een bezoeker op Google kan zoeken. Het doel voor jouw website is dan ook om hoog te scoren op een zoekterm dat aansluit bij het bedrijf. Wij doen een gedegen zoekwoordenanalyse en bekijken de beste trefwoorden voor jouw website. Vervolgens schrijven we geoptimaliseerde teksten met daarin de belangrijkste zoektermen, geheel aansluitend op datgene dat Google wenst te zien.

Waarom uitbesteden aan SiteUsers?

Bij SiteUsers werken we met een team aan experts op het gebied van SEO. Het doel? Samen bouwen aan een sterk geoptimaliseerde website waarbij de online zichtbaarheid een must is. Als SEO expert Den Haag bekijken we wat er nodig is om meer bezoekers te genereren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kijken naar waar er behoefte aan is in de omgeving,

Een SEO bureau rekent een bepaald tarief per woord. Afhankelijk van de wensen die jij hebt, kun je dus van tevoren uitrekenen hoeveel je kwijt gaat zijn aan jouw teksten. Samen met het bedrijf kun je ook bekijken wat er nodig is om meer bezoekers te genereren. Zo kan een SEO specialist Den Haag bijvoorbeeld kijken naar waar er behoefte aan is in de omgeving, zodat je jouw webteksten aanpast aan die behoeftes. Met SEO Den Haag zorg je er dus voor dat de lokale bezoekers, en dus jouw doelgroep, de overhand krijgen en je jouw concurrentie achter je kunt laten.

Waarom is je positie op google zo belangrijk?

Je positie op Google is van groot belang om de online concurrentie te verslaan. Een hoge positie verhoogt dan ook de kans op meer bezoekers op je website. Benader SEO dan ook serieus. Half werk doen is zinloos en zal dan ook niet bijdragen aan een verbeterede positie in de zoekmachines. De juiste kennis en vakkundigheid is nodig om een website dusdanig te optimaliseren. We raden dan ook aan om contact op te nemen met een gespecialiseerd bureau dat de ins en outs kent van Google en SEO.

Wanneer je al hoog scoort op Google, raden we toch aan om altijd aandacht te besteden aan je positie. SEO zorgt er dan voor dat je je concurrentie op gepaste afstand kan houden.

Extra

599
/ M
 • 10 Zoekwoorden
 • 2 a max 3 url(s)
 • Zoekterm analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Google Analytics tracking
 • On-page zoekmachine optimalisatie
 • Off-page website optimalisatie

Geavanceerd

980
/ M
 • 15 Zoekwoorden
 • 3 a max 4 url(s)
 • Zoekterm analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Google Analytics tracking
 • On-page zoekmachine optimalisatie
 • Off-page website optimalisatie
 • 1 artikel op een H-Quality website
Popular

SEO Pro

1200
/ M
 • 20 Zoekwoorden
 • 5 a max 6 url(s)
 • Zoekterm analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Google Analytics tracking
 • On-page zoekmachine optimalisatie
 • Off-page website optimalisatie
 • 2 artikels op H-Quality websites

Zou u graag meer informatie willen of heeft u een vraag?

Contact opnemen