100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

IJs2Go

IJs2Go produceert ijsklontjes, crushed ice en ijsglazen en levert deze overal in Nederland via koeltransport.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

IJs2Go levert ijsklontjes, crushed ice, ijsglazen, ijsklokjes en crushed ijs voor evenementen en partijen via koeltransport door heel Nederland aan zowel consumenten als groothandel. Daarnaast bieden wij ook onze eigen gemaakte ice shooters voor een extra feestelijke touch.

IJs2Go, als ijs webshop, heeft een platform nodig om hun diverse producten gemakkelijk te kunnen verkopen. Daarom hebben we een aantal uitgebreide pagina's ontworpen waarop de producten duidelijk gepresenteerd worden. Zowel op de overzichtspagina als op de individuele productpagina's is voldoende informatie te vinden over de verschillende producten en is er tevens de mogelijkheid om contact op te nemen.

Makkelijk te beheren!

Een efficiënte website is niet alleen mooi en snel aan de voorkant, maar ook stevig opgebouwd aan de achterkant. Voor IJs2Go hebben we gezorgd dat ze hun website eenvoudig kunnen beheren, door gebruik te maken van Elementor en structuur aan te brengen in WordPress. Dit is van belang voor een organisatie die regelmatig nieuwe projecten lanceert, zodat deze snel kunnen worden toegevoegd aan de website.

Geslaagd project!

We mogen met trots melden dat we een mooie, conversiegerichte en kwalitatieve website hebben ontwikkeld voor IJs2Go. Onze samenwerking met IJs2Go was plezierig, van het vinden van nieuwe fonts en het ontwerpen van de nieuwe website tot het uitvoeren van onderzoek naar de gedrag van bezoekers op de website. Ons team heeft het met plezier opgepakt, met als resultaat een prachtige website.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?