100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Kosten Google Adverteren

Wat zijn de kosten van Google Adverteren

Houd je bedrijf groeiende & verzeker hogere conversies

Bereik je doelen met adverteren op Google

Online adverteren kan op diverse manieren. Google Ads is daarin een effectieve wijze. Google is namelijk een zoekmachine waarop zo’n 89% van de Nederlandse gebruikers actief zijn. En met 3,5 miljard bezoekers per dag is het met afstand de grootste onder de zoekmachines. Goed om te weten wanneer je kiest voor adverteren via Google Ads.

Net als dat jij dagelijks gebruik maakt van de dienste van Google, doet jouw klant dit ook. Een effectieve wijze om snel in contact te komen met je doelgroep, door bewust te adverteren via de zoekmachine.

Wat kost adverteren op Google?

Het adverteren via Google kent kosten die hoog op kunnen lopen. Je kunt bij Google AdWords zelf een dagbudget bepalen, welke al voor een bedrag van 10 euro per dag kan. Je moet dan echter wel bedenken dat je 50 eurocent betaalt voor iedere klant die op de advertentie klikt. Je kunt daarom slechts 20 mensen per dag bereiken met jouw advertentie. In de praktijk levert dit jou vaak weinig op, waardoor je al snel uit moet gaan wijken naar de grotere bedragen. Samen met een marketing bureau ga je daarom op zoek naar een realistisch budget dat past bij jouw doelstellingen.

Hulp nodig?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.
NEEM CONTACT OP

Gratis oproep : 070-2210004