100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

SEA Specialist Inhuren

Kies voor de beste SEA specialisten

Houd je bedrijf groeiende & verzeker hogere conversies

De meerwaarde van een SEA specialist

Ben je op zoek naar een professionele partner op het gebied van SEA uitbesteden? SiteUsers staat voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring kennen wij alle ins en outs wat betreft SEA en Google. Wij helpen je bij het definiëren van zoektermen die voor jouw website relevant zijn, om deze vervolgens te benutten in een sterke advertentiecampagne. Zo zorgen wij niet alleen voor meer bezoekers op je website, maar ook voor meer conversie naar jouw doelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom adverteren op Google?

Er zijn diverse manieren om het aantal bezoekers naar jouw website laten stijgen. Het gebruiken van Google Adwords is een van die manieren. Adverteren op Google houdt in dat je bewust adverteert op zoekwoorden die voor jouw klant relevant zijn. Hierdoor verschijn je hoog in de zoekresultaten en versterk je je online zichtbaarheid enorm!

SEA staat voor Search Engine Advertising, wat betekent dat je voor een bepaald tarief bovenin de zoekmachine te vinden bent. Een van de grote voordelen is dat SEA transparant is. Je kunt dagelijks monitoren in hoeverre je Google Adwords bijdragen aan je doelen. Hierdoor is het gemakkelijk om waar nodig bij te sturen, om zo tot het optimale resultaat te komen.

Wat zijn de kosten van Google adverteren?

Eén van de grootste voordelen van Google Ads, is dat het geheel naar budget kan worden ingezet. Dit maakt het voor vrijwel ieder bedrijf mogelijk om een campagne uit te zetten. Samen bespreken we de wensen en stellen we een budget op. Hierdoor weet je precies wat de Google adverteren kosten zijn voor jouw bedrijf. Het gemiddelde dagbudget voor Google Adwords ligt tussen de €10 en €50 euro.

Wanneer de lopende campagne niet naar wens verloopt, is het gemakkelijk om bij te sturen. Via Google Analytics krijg je een duidelijke weergave van de resultaten na een bepaalde periode. Hierdoor weet je precies wat je moe aanpassen om tot het beste resultaat te komen. Ook voor het budget geldt dat deze te allen tijde kan worden veranderd.

Wil je nog meer weten over de kosten van Google Ads? Lees dan hier meer.

Hulp nodig?

Elk project is anders, wij helpen u graag persoonlijk verder.
NEEM CONTACT OP

Gratis oproep : 070-2210004