WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Een WordPress website laten maken voor meer resultaat

Een WordPress website laten maken kan jouw bedrijf een boost geven. De website wordt tegenwoordig gezien als het online visitekaartje, waardoor bezoekers niet alleen de producten en diensten moeten vinden, maar ook direct moeten zien dat het van jouw bedrijf is. Er komt daarom meer bij kijken dan even een tekst en foto’s op de website plaatsen. Het geheel moet kloppen. Door hier een professional naar te laten kijken en de opdracht voor jou uit te laten voeren zorg je ervoor dat je hoge winsten kunt behalen met slechts een kleine investering.

Schakel een WordPress webdesigner in

Een WordPress webdesigner weet precies wat een goede website nodig heeft. Een WordPress website laten maken is daardoor een veel betere keuze dan er zelf mee aan de slag gaan. Je bent immers vaak al veel tijd kwijt aan het uitzoeken wat het beste bij jou past en hoe je alles moet gaan indelen. Ook zijn veel onderdelen nieuw voor je, waardoor iets niet op de juiste manier werkt. Een webdesigner heeft binnen enkele klikken niet alleen een website waarmee je voor de dag kunt komen, maar ook eentje waar geen problemen mee ontstaan tijdens het gebruik.

De basis voor de toekomst gebouwd

Een WordPress website laten maken begint in eerste instantie met het bedenken van een concept. Deze moet aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf, maar ook bij de doelgroep die je ermee wilt bereiken. Webdesign met WordPress kent immers zoveel mogelijkheden dat je goed moet bekijken waar je het beste mee uit bent. Een website laten maken met WordPress is een ding, maar er uiteindelijk ook zelf mee overweg kunnen is een tweede. Het is immers de taak dat je uiteindelijk zelf de kleine aanpassingen kunt gaan doen wat betreft de content.

Het onderhoud uit laten voeren

De WordPress webdesigner helpt jou daarom altijd vooruit. Je bent bij het gehele proces betrokken, waardoor je precies weet waar ieder knopje voor is. Een WordPress website laten maken is daarom ook voor jou een leerproces. Als je er dan nog niet uitkomt, kun je altijd hulp krijgen bij het onderhoud van jouw website. Zo sta je er nooit alleen voor en kun je bij iedere verandering binnen het bedrijf weer aanpassingen doen aan jouw online visitekaartje en kunnen de bezoekers jouw website nog beter vinden.

Altijd nieuwe content op iedere pagina

Een zakelijke website laten maken door een professional levert jou echter nog meer op. Doordat de websites met behulp van templates op zijn gebouwd, kun je in de toekomst ook zelf aan de slag. Naast een website laten maken kun je bij Siteusers ook terecht voor het onderhoud van jouw website. Zo kun je altijd nieuwe content krijgen van een van de copywriters. Deze webteksten zijn volledig opgebouwd volgens de regels van SEO, zodat jouw website altijd hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan. De klanten komen dan vanzelf naar jouw bedrijf toe.

ONZE PRIJZEN

BRONZE
590
Per Month
✓ Keywordanalyse
✓ 3 Hoofdkeywords
✓ Inventarisatiegesprek
✓ Inrichten Google Analytics
✓ Inrichten Google Search Console
✓ Linkbuilding 4 uur p/m
✓ Voortgangsgesprek per 6 mnd
✓ Technische SEO monitoring per 6 mnd
✓ Rapportage rankings per 6 mnd
✓ Content optimalisatie
✗ URL- en navigatiestructuur
✗ Technische SEO analyse
✗ Bloggen
✗ Contentkalender
OFFERTE
GOLD
2.550
Per Month
✓ Keywordanalyse
✓ 5 Hoofdkeywords
✓ Inventarisatiegesprek
✓ Inrichten Google Analytics
✓ Inrichten Google Search Console
✓ Linkbuilding 8 uur p/m
✓ Voortgangsgesprek per maand
✓ Technische SEO monitoring per maand
✓ Rapportage rankings per maand
✓ Content optimalisatie
✓ URL- en navigatiestructuur
✓ Technische SEO analyse
✓ Bloggen
✓ Contentkalender
OFFERTE