100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Tip Top Solar

Tip Top Solar is een bedrijf die zonnepanelen onderhouden en reiniging.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

SEO, Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

TipTop maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken en osmose water om uw zonnepanelen te reinigen. Onze professionele team werkt met passie en streeft naar het beste resultaat voor uw situatie. Door regelmatig uw zonnepanelen te laten reinigen, bent u verzekerd van een optimaal rendement van uw investering. Wij beogen een solide relatie met onze opdrachtgevers te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Tip TOP Solar Schoon, als schoonmaakbedrijf, heeft een platform nodig om hun verschillende schoonmaakdiensten te presenteren. Daarom hebben zij een uitgebreide website gemaakt met een overzicht van hun diensten en individuele pagina's met informatie over elke dienst. Bezoekers kunnen ook een offerte aanvragen en contact opnemen via de website.

Makkelijk te beheren!

Een website die zowel aan de voorkant als aan de achterkant stevig is opgebouwd is een must. Voor Tip Top Solar hebben we ervoor gezorgd dat hun website gemakkelijk te beheren is door gebruik te maken van makkelijke plugins en door structuur aan te brengen in WordPress. Dit is van groot belang voor een organisatie die regelmatig nieuwe projecten lanceert, zodat deze snel kunnen worden toegevoegd aan de website.

Geslaagd project!

In samenwerking met ons online marketing team, is Tip Top Solar in staat om hun gloednieuwe website te lanceren. Hoewel de website nu live is, zal de samenwerking niet stoppen hier. Ons team zal verder werken aan een resultaatgerichte SEO-campagne om meer bezoekers te trekken en groei te realiseren. Al met al, een project dat als meer dan geslaagd kan worden beschouwd.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?