100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Tip Top Schoonmaakdiensten

TipTop Schoonmaakdiensten is de specialist in schoonmaakdiensten in de regio Achterhoek. Onze passie, gastvrijheid en gedrevenheid zijn de kernwaardes waar het bedrijf voor staat.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

TipTop uit Winterswijk is een schoonmaakbedrijf met passie voor gastvrijheid en gedrevenheid. Wij zorgen goed voor onze medewerkers, onderhouden relaties en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze tevredenheid is pas compleet wanneer u dat ook bent. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak, industriële schoonmaak, huishoudelijke schoonmaak, buitenreiniging en vele andere schoonmaakdiensten.

Als schoonmaakbedrijf heeft TipTop Schoonmaakdiensten een omgeving nodig waarin ze hun diensten kunnen aanbieden, waar klanten offertes kunnen aanvragen en waar informatie over het bedrijf zichtbaar is. Wij hebben voor TipTop Schoonmaakdiensten deze vereisten gerealiseerd zodat het gemakkelijk is voor klanten om de juiste diensten te vinden en contact op te nemen met het bedrijf.

Makkelijk te beheren!

Een website die niet alleen mooi en snel is, maar ook goed opgebouwd aan de achterkant, is belangrijk. Wij hebben ervoor gezorgd dat Tip Top Schoonmaakdiensten hun website eenvoudig kan beheren met slechts een paar klikken. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van Elementor en door structuur toe te voegen in WordPress. Voor een organisatie die regelmatig nieuwe producten of diensten aanbiedt, is het cruciaal dat deze snel kunnen worden toegevoegd aan de website.

Geslaagd project!

De designers en developers van SiteUsers hebben in slechts een paar weken een nieuwe, stijlvolle en conversiegerichte website gelanceerd voor Tip Top Schoonmaakdiensten. Hierdoor kan het bedrijf verder groeien met een gericht visitekaartje dat aantrekkelijk is voor zowel huidige klanten als nieuwe bezoekers.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?