100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

The Microdose Shop

Door Microdosing kan er een positieve verandering plaatsvinden in mindset en houding. Het kan leiden tot een vriendelijkere en attentere houding.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

De oorzaak van onze bezorgdheid en beperkingen ligt in ons versteende denken en gewoontegedrag. Het is belangrijk om te beseffen dat dit een normaal biologisch proces is. Zenuwcellen in de hersenen communiceren met elkaar en hebben de neiging om dezelfde soort berichten te versturen.

Microdosing kan het proces van vastgeroeste gedragspatronen doorbreken, waardoor het denken vrijer wordt. Het kan een positieve verandering van mindset en houding teweegbrengen, waardoor je vriendelijker, aandachtiger wordt en het gemakkelijker zal zijn om intieme relaties aan te gaan.

Als webshop heeft Microdosing een geschikte omgeving nodig om hun producten te verkopen. Daarom hebben we een uitgebreide pagina's gemaakt, waaroverzichtelijk en met voldoende informatie over de producten, en tegelijkertijd de mogelijkheid om contact op te nemen en blogs te lezen.

Makkelijk te beheren!

Een goede website is niet alleen mooi en snel, maar ook technisch sterk. Voor Microdosing hebben we ervoor gezorgd dat ze de achterkant van hun website gemakkelijk kunnen beheren door gebruik te maken van Elementor en door structuur aan te brengen in WordPress. Dit maakt het mogelijk voor de organisatie om snel nieuwe projecten toe te voegen aan de website, wat noodzakelijk is voor een organisatie die regelmatig nieuwe projecten realiseert.

Geslaagd project!

Met trots kunnen we melden dat we een mooie, conversiegerichte en kwalitatieve website hebben ontwikkeld voor Microdosing. De samenwerking met Microdosing verliep ook zeer plezierig, van het uitzoeken van nieuwe fonts en het maken van een nieuw ontwerp tot het uitvoeren van onderzoek naar de gedragingen van bezoekers op de website. Ons team heeft met veel enthousiasme gewerkt om een prachtig resultaat te behalen.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?