100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

TandenBleek Centrum

Onze specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bleken van tanden, waardoor wij dé specialisten in dit vakgebied zijn.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

Je glimlach maakt een belangrijke indruk, daarom zorgen wij dat jouw tanden weer stralen. Onze deskundige medewerkers met veel ervaring zorgen ervoor dat je met een significant wittere tanden de praktijk verlaat.

Als tanden bleker heeft Tanden Bleken Centrum een platform nodig om informatie over tanden bleken op een duidelijke manier te presenteren. Daarom hebben we een uitgebreide website ontwikkeld, waarop we informatie op een gemakkelijke manier tonen. Zowel de overzichtspagina als de individuele pagina's zijn voorzien van voldoende informatie over onze diensten en bieden tegelijkertijd ook de mogelijkheid om contact met ons op te nemen.

Makkelijk te beheren!

Een goede website is niet alleen mooi en snel, maar ook sterk van binnen. Bij Tanden Bleek Centrum hebben we gezorgd voor een website die eenvoudig te beheren is. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van Elementor en door een duidelijke structuur toe te passen in WordPress. Dit is belangrijk voor een organisatie die regelmatig nieuwe projecten lanceert, omdat deze snel en eenvoudig toegevoegd kunnen worden aan de website.

Geslaagd project!

De designers en developers van SiteUsers hebben in een korte tijdspanne een nieuwe, aantrekkelijke en gericht op conversies website gelanceerd voor Tanden Bleek Centrum. Hierdoor kan het bedrijf verder groeien met een professioneel visitekaartje voor zowel bestaande klanten als potentiële bezoekers.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?