100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Micheli

Bij Micheli gaat alles om de ervaring die je opdoet. Dit begint vanaf het moment dat je de salon binnenkomt en eindigt wanneer je de salon verlaat.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

Bij Micheli draait alles om de beleving in de kapsalon, vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je vertrekt. We doen er alles aan om jou een comfortabel bezoek te bieden. Er staat altijd een kopje koffie, thee, wijn of whiskey voor je klaar.

Bij Micheli in Winterswijk geloven we dat het leven een groot feest is, en dat het enige wat je hoeft te doen is de slingers op te hangen. De sfeer is altijd gezellig bij ons.

Als kapperswebsite heeft Micheli een geschikte omgeving nodig om hun diensten te presenteren. Daarom hebben we een uitgebreide pagina's gemaakt waarop informatie over de verschillende diensten eenvoudig te vinden is. Zowel het overzicht als de individuele pagina's zijn voorzien van voldoende informatie over de diensten en voorbeelden. Tevens is er de mogelijkheid om alle locaties te bekijken en via een online formulier een afspraak te maken.

Makkelijk te beheren!

Een goede website is niet alleen mooi en snel, maar ook technisch sterk. Voor Micheli hebben we ervoor gezorgd dat ze de achterkant van hun website gemakkelijk kunnen beheren door gebruik te maken van Elementor en door structuur aan te brengen in WordPress. Dit maakt het mogelijk voor de organisatie om snel nieuwe projecten toe te voegen aan de website, wat noodzakelijk is voor een organisatie die regelmatig nieuwe diensten of projecten aanbiedt.

Geslaagd project!

Met trots kunnen we melden dat we een mooie, conversiegerichte en kwalitatieve website hebben ontwikkeld voor Micheli. De samenwerking met Micheli verliep ook zeer plezierig, van het uitzoeken van nieuwe fonts en het maken van een nieuw ontwerp tot het uitvoeren van onderzoek naar de gedragingen van bezoekers op de website. Ons team heeft met veel enthousiasme gewerkt om een prachtig resultaat te behalen.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?