100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Compucourse

CompuCourse is een enthousiast bedrijf dat er klaar voor is om een op maat gemaakte cursus voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

SEO, Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

CompuCourse is een jonge en enthousiaste organisatie die erop gebrand is om bedrijfsspecifieke cursussen te ontwikkelen om de kennis van uw medewerkers te versterken en bedrijfsprocessen effici├źnter en gemakkelijker te maken. Wij doen dit dagelijks met veel passie en streven ernaar om onze enthousiasme over te brengen op uw team.

Als leerbedrijf heeft Compucourse een geschikte omgeving nodig om cursussen op een gemakkelijke manier te presenteren. Daarom hebben we een uitgebreide website gemaakt, met overzichtelijke pagina's waarop voldoende informatie over de verschillende cursussen te vinden is. Bezoekers kunnen ook eenvoudig een offerte aanvragen of contact opnemen.

Makkelijk te beheren!

Een website die zowel aan de voorkant als aan de achterkant stevig is opgebouwd is een must. Voor Compucourse hebben we ervoor gezorgd dat hun website gemakkelijk te beheren is door gebruik te maken van makkelijke plugins en door structuur aan te brengen in WordPress. Dit is van groot belang voor een organisatie die regelmatig nieuwe projecten lanceert, zodat deze snel kunnen worden toegevoegd aan de website.

Geslaagd project!

In samenwerking met ons online marketing team, is Compucourse in staat om hun gloednieuwe website te lanceren. Hoewel de website nu live is, zal de samenwerking niet stoppen hier. Ons team zal verder werken aan een resultaatgerichte SEO-campagne om meer bezoekers te trekken en groei te realiseren. Al met al, een project dat als meer dan geslaagd kan worden beschouwd.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?