100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Bijzondere Urn

De urnenwebshop biedt een grote diversiteit aan urnen in verschillende maten en materialen, waaronder keramiek en RVS, evenals andere beschikbare opties.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

Iedereen verdient een waardige herdenking voor een dierbare.

De laatste jaren zien we een groeiende trend in het kiezen voor een crematie in plaats van een begrafenis. Hierdoor is er een grotere vraag naar urnen. Bij de urnenwinkel kunt u rustig kijken naar de verschillende mogelijkheden. Het is een emotionele gebeurtenis dus neemt u de tijd om de urnenwinkel te bezoeken.

Als urnenwinkel heeft Bijzondere Urn een omgeving nodig waar ze urnen, urnen voor dieren en accessoires kunnen verkopen. Ook een contactpagina is nodig zodat bezoekers gemakkelijk contact kunnen opnemen. Wij hebben voor Bijzondere Urn gezorgd voor deze vereisten zodat het voor hun bezoekers eenvoudig is om de juiste producten te vinden en contact op te nemen met het bedrijf.

Makkelijk te beheren!

Een website die niet alleen mooi en snel is, maar ook goed opgebouwd aan de achterkant, is belangrijk. Wij hebben ervoor gezorgd dat Bijzondere Urn hun website eenvoudig kan beheren met slechts een paar klikken. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van Elementor en door structuur toe te voegen in WordPress. Voor een organisatie die regelmatig nieuwe producten of diensten aanbiedt, is het cruciaal dat deze snel kunnen worden toegevoegd aan de website.

Geslaagd project!

De designers en developers van SiteUsers hebben in slechts een paar weken een nieuwe, stijlvolle en conversiegerichte website gelanceerd voor Bijzondere Urn. Hierdoor kan het bedrijf verder groeien met een gericht visitekaartje dat aantrekkelijk is voor zowel huidige klanten als nieuwe bezoekers.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?