100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Bedrijfsuitje Winter

Bedrijfsuitjewinter biedt de meest geweldige winteruitjes met de leukste winteractiviteiten.

Bekijk het resultaat

Branch

Service die we hebben geleverd

Web Design, Responsive, Wordpress

Introductie!

Bij Bedrijfsuitjewinter vindt u de meest leuke winteruitjes met de leukste winteractiviteiten. Onze activiteiten zijn effectief voor elk budget, en we bieden uitjes voor groepen van alle maten, met zowel sportieve als niet-sportieve deelnemers en met budgetten van elke grootte. Voor elk bedrijf hebben wij een passend uitje!

Bedrijfsuitje winter, als eventsbureau, heeft een geschikte omgeving nodig om al onze uitjes op een overzichtelijke manier te presenteren. Daarom hebben we een uitgebreide website ontwikkeld. Bezoekers kunnen op deze website zowel een overzicht vinden van onze uitjes als de individuele pagina's met meer informatie over de specifieke uitjes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

Gebruiksvriendelijk!

De gebruiker of doelgroep staat bij het ontwerpen van een website altijd op de eerste plaats. Het is van groot belang om te weten wie de gemiddelde gebruiker is en wat deze verwacht, om zo de kans te vergroten dat de gebruiker een dienst afneemt. Daarom hebben we bij het ontwerpen van de website eerst de structuur uitgezet. Door middel van een duidelijke navigatie, duidelijke blokken en duidelijke fonts zijn we erin geslaagd de website gebruiksvriendelijk te maken voor de bezoekers. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat de bezoeker ongeacht het apparaat dat hij gebruikt, altijd snel en gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt.

Geslaagd Project!

De designers en developers van SiteUsers en de ontwikkelaars van Bedrijfsuitje winter hebben samen in slechts enkele weken een nieuwe, stijlvolle en conversiegerichte website gelanceerd. Hierdoor kan Bedrijfsuitje winter verder groeien met een gericht visitekaartje dat aantrekkelijk is voor zowel huidige klanten als nieuwe bezoekers.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email info@siteusers.nl

Wil meer zien ?