100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

SEO Check je website met deze 8 tools!

8 gratis SEO checks voor je website

  1. Een goede SEO-strategie is essentieel voor het succes van elke website. Gelukkig zijn er tal van gratis hulpmiddelen beschikbaar om te helpen bij het verbeteren van de zoekmachine-optimalisatie van je site. In dit artikel bespreken we 8 gratis SEO-checks die je kunt uitvoeren om ervoor te zorgen dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.
  2. Controleer de snelheid van je website met Google PageSpeed Insights. Dit gratis hulpmiddel meet de prestaties van je site en geeft aanbevelingen om de laadtijd te verbeteren.
  3. Gebruik de SEO-scan van Varvy om te zien of je website voldoet aan de belangrijkste SEO-richtlijnen van Google. Deze scan controleert onder andere of je site mobielvriendelijk is en of je gebruik maakt van HTTPS.
  4. Gebruik het gratis hulpmiddel Yoast SEO om te controleren of je website voldoet aan de belangrijkste SEO-eisen. Dit hulpmiddel controleert onder andere de titels, meta-tags en afbeeldingen op je site.
  5. Gebruik de SEO-scan van SEOSiteCheckup om te zien hoe je website scoort op belangrijke SEO-factoren, zoals linkpopulariteit, meta-tags en gebruikerservaring.
  6. Gebruik het gratis hulpmiddel Screaming Frog SEO Spider om te controleren of er technische problemen zijn op je website die de SEO kunnen beïnvloeden. Dit hulpmiddel scant je site en geeft aanbevelingen om problemen op te lossen.
  7. Gebruik de SEO-scan van SEMRush om te zien hoe je website ervoor staat in vergelijking met je concurrenten. Deze scan geeft inzicht in de zoekwoorden waarop je website rankt en hoe je presteert in vergelijking met andere sites in je niche.
  8. Gebruik het gratis hulpmiddel Google Analytics om te zien hoe bezoekers je website gebruiken en hoe ze op je site terechtkomen. Dit hulpmiddel geeft inzicht in de prestaties van je site en helpt je bij het verbeteren van de gebruikerservaring.

Gebruik het gratis hulpmiddel Google Search Console om te zien hoe je website presteert in de zoekresultaten van Google. Dit hulpmiddel geeft inzicht in de zoekwoorden waarop je website rankt en helpt je bij het oplossen van eventuele problemen die je prestaties kunnen beïnvloeden.

MozBar

MozBar is een gratis hulpmiddel van Moz, een toonaangevende leverancier van SEO-software. Met MozBar kun je gemakkelijk de SEO van elke website beoordelen en verbeteren.

Met MozBar kun je snel zien hoe een website scoort op belangrijke SEO-factoren, zoals Domain Authority en Page Authority. Deze metrieken geven aan hoe goed een website zal presteren in de zoekresultaten van Google.

MozBar biedt ook verschillende handige features om je te helpen bij het verbeteren van de SEO van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke zoekwoorden een website gebruikt en hoe de meta-tags van een pagina zijn opgebouwd.

Daarnaast kun je met MozBar gemakkelijk backlinks naar een website bekijken en zo zien welke websites naar jouw site linken. Dit is belangrijk, want hoe meer kwalitatieve backlinks een website heeft, hoe beter deze zal presteren in de zoekresultaten.

Met MozBar kun je ook snel zien hoe mobielvriendelijk een website is en of er technische problemen zijn die de SEO kunnen beïnvloeden. Dit is belangrijk, want Google geeft steeds meer prioriteit aan mobielvriendelijke websites en technische problemen kunnen ervoor zorgen dat je website lager in de zoekresultaten verschijnt.

Kortom, met MozBar kun je gemakkelijk en snel de SEO van elke website beoordelen en verbeteren. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die serieus bezig is met zoekmachine-optimalisatie. Probeer MozBar vandaag nog gratis uit en verbeter de SEO van je website.

Google Pagespeed Insights

Google PageSpeed Insights is een gratis hulpmiddel van Google waarmee je kunt zien hoe snel een website laadt en wat je kunt doen om de laadtijd te verbeteren. Met snelle laadtijden zorg je ervoor dat bezoekers langer op je site blijven en dat de zoekresultaten van je website verbeteren.

Met Google PageSpeed Insights kun je gemakkelijk de laadtijd van een website meten en aanbevelingen krijgen om de prestaties te verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft aan welke verbeteringen je kunt doorvoeren, zoals het gebruik van compressie en het verminderen van het aantal afbeeldingen op een pagina.

Daarnaast krijg je met Google PageSped Insights ook inzicht in hoe mobielvriendelijk je website is. Dit is belangrijk, want steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om online te gaan en Google geeft steeds meer prioriteit aan mobielvriendelijke websites.

Als je serieus bezig bent met zoekmachine-optimalisatie, is Google PageSpeed Insights een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de laadtijd en mobielvriendelijkheid van je website.                                                                                                                                                    

SEO SiteCheckup

SEO SiteCheckup is een gratis online hulpmiddel waarmee je de SEO van je website kunt beoordelen en verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft aanbevelingen om te zorgen dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Met SEO SiteCheckup kun je snel zien hoe je website scoort op belangrijke SEO-factoren, zoals meta-tags, linkpopulariteit en gebruikerservaring. Het hulpmiddel geeft ook aan welke verbeteringen je kunt doorvoeren om de prestaties van je site te verbeteren.

Daarnaast biedt SEO SiteCheckup ook handige features om je te helpen bij het beheren van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke zoekwoorden je website gebruikt en hoe de meta-tags van je pagina’s zijn opgebouwd.

Met SEO SiteCheckup kun je ook gemakkelijk backlinks naar je website bekijken. Dit is belangrijk, want hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe beter je website zal presteren in de zoekresultaten.

Als je serieus bezig bent met zoekmachine-optimalisatie, is SEO SiteCheckup een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de SEO van je website.

SEO Check voor je website                                                                                                   

Website SEO Check is een gratis online hulpmiddel waarmee je de zoekmachine-optimalisatie van je website kunt beoordelen en verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft aanbevelingen om te zorgen dat je goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Met Website SEO Check kun je snel zien hoe je website scoort op belangrijke SEO-factoren, zoals meta-tags, linkpopulariteit en gebruikerservaring. Het hulpmiddel geeft ook aan welke verbeteringen je kunt doorvoeren om de prestaties van je site te verbeteren.

Daarnaast biedt Website SEO Check ook handige features om je te helpen bij het beheren van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke zoekwoorden je website gebruikt en hoe de meta-tags van je pagina’s zijn opgebouwd.

Met Website SEO Check kun je ook gemakkelijk backlinks naar je website bekijken. Dit is belangrijk, want hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe beter je website zal presteren in de zoekresultaten.

Als je serieus bezig bent met zoekmachine-optimalisatie, is een Website SEO Check of een vrijblijvend SEO consult een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de SEO van je website.                                                                                                                                                                                                                                                                              

Wat zijn Pingdom Tools

Pingdom Tools is een gratis online hulpmiddel waarmee je de snelheid en prestaties van je website kunt meten en verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft aanbevelingen om te zorgen dat je website snel laadt en goed presteert.

Met Pingdom Tools kun je snel zien hoe snel je website laadt en wat je kunt doen om de laadtijd te verbeteren. Het hulpmiddel geeft ook aan welke elementen op je site de laadtijd beïnvloeden, zoals afbeeldingen en JavaScript-bestanden.

Daarnaast biedt Pingdom Tools ook handige features om je te helpen bij het beheren van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke elementen op je site veel bandbreedte gebruiken en hoe je deze kunt optimaliseren.

Met Pingdom Tools kun je ook gemakkelijk de uptime van je website monitoren. Dit is belangrijk, want een hoge uptime zorgt ervoor dat je website altijd bereikbaar is voor bezoekers en zoekmachines.

Als je serieus bezig bent met het verbeteren van de prestaties van je website, is Pingdom Tools een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de snelheid en prestaties van je website.

WooRank

WooRank is een gratis online hulpmiddel waarmee je de SEO en gebruiksvriendelijkheid van je website kunt beoordelen en verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft aanbevelingen om te zorgen dat je goed gevonden wordt door zoekmachines en dat bezoekers gemakkelijk op je site kunnen navigeren.

Met WooRank kun je snel zien hoe je website scoort op belangrijke SEO-factoren, zoals meta-tags, linkpopulariteit en gebruikerservaring. Het hulpmiddel geeft ook aan welke verbeteringen je kunt doorvoeren om de prestaties van je site te verbeteren.

Daarnaast biedt WooRank ook handige features om je te helpen bij het beheren van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke zoekwoorden je website gebruikt en hoe de meta-tags van je pagina’s zijn opgebouwd.

Met WooRank kun je ook gemakkelijk backlinks naar je website bekijken. Dit is belangrijk, want hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe beter je website zal presteren in de zoekresultaten.

Als je serieus bezig bent met zoekmachine-optimalisatie, is WooRank een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de SEO en gebruiksvriendelijkheid van je website.

Open Site Explorer

Open Site Explorer is een gratis online hulpmiddel van Moz waarmee je de linkpopulariteit van je website kunt beoordelen en verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft inzicht in de backlinks naar je website, zodat je kunt zien hoe goed je site gevonden wordt door andere websites en zoekmachines.

Met Open Site Explorer kun je snel zien hoeveel backlinks je website heeft en van welke websites deze afkomstig zijn. Het hulpmiddel geeft ook aan welke verbeteringen je kunt doorvoeren om de linkpopulariteit van je site te verhogen.

Daarnaast biedt Open Site Explorer ook handige features om je te helpen bij het beheren van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke pagina’s op je site de meeste backlinks hebben en hoe de kwaliteit van deze links is.

Met Open Site Explorer kun je ook gemakkelijk nieuwe backlinks naar je website verkrijgen. Dit is belangrijk, want hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe beter je website zal presteren in de zoekresultaten.

Als je serieus bezig bent met zoekmachine-optimalisatie, is Open Site Explorer een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de linkpopulariteit van je website.

Quicksprout

QuickSprout is een gratis online hulpmiddel waarmee je de prestaties van je website kunt meten en verbeteren. Het hulpmiddel scant je site en geeft aanbevelingen om te zorgen dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines en dat bezoekers langer op je site blijven.

Met QuickSprout kun je snel zien hoe je website scoort op belangrijke SEO-factoren, zoals meta-tags, linkpopulariteit en gebruikerservaring. Het hulpmiddel geeft ook aan welke verbeteringen je kunt doorvoeren om de prestaties van je site te verbeteren.

Daarnaast biedt QuickSprout ook handige features om je te helpen bij het beheren van je website. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien welke zoekwoorden je website gebruikt en hoe de meta-tags van je pagina’s zijn opgebouwd.

Met QuickSprout kun je ook gemakkelijk de concurrentieanalyse van je website uitvoeren. Dit is belangrijk, want door te weten hoe je concurrenten presteren, kun je je eigen SEO-strategie verbeteren en beter presteren in de zoekresultaten. Als je serieus bezig bent met zoekmachine-optimalisatie, is QuickSprout een onmisbaar hulpmiddel. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en verbeter de prestaties van je website.

Inhoudsopgave