100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

NoFollow

“NoFollow” is een attribute dat wordt gebruikt in de HTML-code van een link om aan te geven dat een zoekmachine de link niet moet volgen. Dit betekent dat de zoekmachine geen autoriteit of linkwaarde overbrengt van de pagina waar de link op staat naar de pagina waar de link naar verwijst.

De NoFollow attribute wordt vaak gebruikt voor links die niet relevant zijn voor de inhoud van de pagina, zoals links in opmerkingen of links in reclame. Door deze links te markeren met de NoFollow attribute, kunt u ervoor zorgen dat zoekmachines deze links niet volgen en dat deze links de zoekrangschikking van de pagina niet beïnvloeden.

Het gebruik van NoFollow attribute kan ook nuttig zijn voor website-eigenaren die willen voorkomen dat hun site wordt geassocieerd met spammy of lage-kwaliteit inhoud. Bijvoorbeeld als u een link heeft naar een site met slechte reputatie of die geblokkeerd is door zoekmachines, kunt u de link markeren met de NoFollow attribute om te voorkomen dat zoekmachines de link volgen en uw site associëren met de inhoud van de andere site.

De NoFollow attribute kan worden toegevoegd aan een link met behulp van de HTML-code, bijvoorbeeld <a href=”http://example.com” rel=”nofollow”>Example</a>

In samenvatting, “NoFollow” is een attribute dat wordt gebruikt in de HTML-code van een link om aan te geven dat een zoekmachine de link niet moet volgen. Dit helpt bij het voorkomen van de associatie met spammy of lage-kwaliteit inhoud en kan ook nuttig zijn voor links die niet relevant zijn voor de inhoud van de pagina. De attribute kan worden toegevoegd aan de HTML code van de link.

Inhoudsopgave