100+ tevreden klanten

Persoonlijke benadering

Specialisten onder 1 dak

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

Doorway Page

Een “Doorway Page” is een techniek die vaak wordt gebruikt in zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de zoekrangschikking van een website te verbeteren. Doorway pagina’s zijn specifieke pagina’s op een website die zijn ontworpen om bezoekers te lokken met de bedoeling hen door te verwijzen naar een andere pagina op de website.

Deze techniek wordt vaak gebruikt wanneer een website een lage zoekrangschikking heeft voor specifieke zoekwoorden. Doorway pagina’s zijn ontworpen om een hogere zoekrangschikking te krijgen voor deze zoekwoorden, door de inhoud van de pagina te richten op deze zoekwoorden.

Het gebruik van doorway pagina’s is echter vaak afgekeurd door zoekmachines, omdat het manipulatie van zoekresultaten kan zijn. Zoekmachines zoals Google kunnen doorway pagina’s herkennen en deze uit hun zoekindex verwijderen. Dit kan leiden tot een lagere zoekrangschikking en een afname van het verkeer naar de website.

In plaats van het gebruik van doorway pagina’s, is het aanbevolen om de inhoud van de website te optimaliseren met behulp van white hat SEO-technieken. Hierdoor kunt u een hogere zoekrangschikking behalen voor relevante zoekwoorden, zonder gebruik te maken van manipulatie.

In samenvatting, een “Doorway Page” is een techniek die wordt gebruikt in SEO om de zoekrangschikking van een website te verbeteren. Het is echter vaak afgekeurd door zoekmachines, omdat het manipulatie van zoekresultaten kan zijn. In plaats daarvan is het aanbevolen om de inhoud van de website te optimaliseren met behulp van white hat SEO-technieken.

Inhoudsopgave